Directie

Sinds dit schooljaar is er een volledig vernieuwde directie, bestaande uit onze directeur Emile Bruystens. Zijn functie wordt op dit moment waargenomen door Jolanda Buitenhuis.

 

Onderbouw

Er zijn 3 groepen 1/2. Juf Nettie staat in groep 1/2 A. Juf Saloua is de juf in groep 1/2 B. In groep 1/2c staat juf Shanoy. Juf Cok ondersteunt in alle onderbouwgroepen.

In groep 3 hebben de kinderen les van juf Aicha en juf Ellen. Juf Aicha is tevens de leergroepcoördinator. In groep 4 staat juf Wilma voor de groep en voor een deel van de week samen met juf Irma.

 

Nettie HoogendoornSaloua BechaineShanoy KoelCok SchoutenAicha ZakirEllen KrolWilma van ImpelenIrma SchippersHenritte Postma

  

 

 

BovZita Vermesienbouw

De leergroep bovenbouw bestaat uit de groepen 5, 6, 7 en 8a en 8b.

In groep 5 werkt meester Pieter Jan.

De groep 6 krijgen de kinderen les van juf Zita. Meester Pieter Jan en juf Zita krijgen allebei hulp van juf Melody.

De groep 7 heeft dit jaar 2 juffen, juf Sanae Ouali en juf Majda.

Leerjaar 8 heeft twee groepen met juf Sanae in groep 8a en meester Serhat in groep 8b.

Juf Sanae is de leergroepcoördinator van deze bouw. 

 

 

 

 

 Majda AyadiSanae OualiSashi MurliSanae BarghaSerhat GucluPieter Jan

 

 

 

Vakleerkrachten

Naast de groepsleerkrachten en toegevoegde leerkrachten krijgen de kinderen ook les van vakleerkrachten, specialisten ieder op hun eigen gebied. Meester Björn geeft gymles aan de groepen 1 t/m 8 en sinds januari verzorgt juf Franka en meester Thijs de muzieklessen voor de groepen 1 t/m 8.

 

 

Bjrn KeetbaasThijs Kammer

   

 

 

 

Intern BegeleidersUrsula Hollander

Op onze school streven we er naar dat ieder kind zijn eigen ontwikkeling kan doormaken en daarvoor gaan we uit van de onderwijsbehoeften van kinderen. Gegevens hiervoor halen de groepsleerkrachten uit observaties, gesprekken en de analyses van de toetsen die de kinderen maken. Groepsleerkrachten worden daarbij ondersteund door de interne begeleiders. Wij hebben twee interne begeleiders: Ursula Holander voor de bovenbouw en Ellen Wabeke voor de onderbouw.

Ellen Wabeke

 

 

 

 

Ouder- en Voorschool Coördinator

Onze ouder- en voorschool coördinator is Mariya Belhaj. Zij is een aanspreekpunt voor ouders en zorgt ervoor de samenwerking met de voorschool optimaal benut wordt.

Mariya Belhaj

 

 

Ondersteunend personeel

Het onderwijs ondersteunend personeel, zoals de naam al zegt, ondersteunt met conciërge- en administrtief werk de gang van zaken op school. Dit zijn Bahattin voor diverse taken en Yolanda voor de administratie. 

Bahattin Karahan

 

 

Voorschoolpeutergroepen

Kinderen zijn bij ons vanaf 2 1/2 jaar welkom in een van de Voorschoolpeutergroepen. Er is een nauwe samenwerking tussen de voorschoolpeuterleidster en de groepen 1 en 2; in al deze groepen wordt gewerkt met het programma Piramde waardoor er voor kinderen een doorgaangde leerlijn is.

De leidsters van deze groepen zijn: juf Saviera, juf Perihan en juf Jane.

 

Saviera BarsatiPerihan BalasarJane Heijnis

  

 

 

De ouder- en kindadviseur

Sinds dit schooljaar is er op onze school een ouder- en kindadviseur aanwezig. De vroegere functie van schoolmaatschappelijk werk gaat hierin op. De ouder- en kindadviseur ondersteunt de school en de ouders als zij vragen hebben over het opvoeden van kinderen of als zij zich zorgen maken over hun ontwikkeling. De ouder- en kindadviseur is een nieuwe functie die volgend jaar in geheel Amsterdam ingevoerd wordt.

Op dinsdag- en donderdagochtend werkt Janine Heutink op onze school, dan kunt u kennis met haar maken en kunt u met uw vragen bij haar terecht.

 

Janine is ook bereikbaar op de volgende manieren: 

via de telefoon : 06- 39 04 82 80

en met mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.