Directie

Onze directeur is Emile Bruystens. Zijn taken worden op dit moment waargenomen door Jolanda Buitenhuis.

 

Onderbouw

Er zijn 3 groepen 1/2. Juf Nettie staat in groep 1/2 A. Juf Saloua is de juf in groep 1/2 B. In groep 1/2c staat juf Cok. Juf Mariya en juf Henriëtte ondersteunen in de kleutergroepen.

Nettie Hoogendoorn

Saloua Bechaine

Cok Schouten

Mariya Belhaj

Henritte Postma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

In groep 3A hebben de kinderen les van juf Aicha en juf Ellen. Juf Shanoy staat in groep 3B en juf Ellen helpt ook hier één dag per week.

In groep 4 staat juf Wilma voor de groep. 

Aicha ZakirEllen KrolShanoy KoelWilma van Impelen

 

Bovenbouw

De leergroep bovenbouw bestaat uit de groepen 5, 6, 7 en 8a en 8b.

In groep 5 werken juf Melody en juf Sanae Bargha.

Meester Serhat geeft les aan groep 6.

De groep 7 krijgen de kinderen les van juf Zita.  

De groep 8 heeft dit jaar twee juffen, juf Sanae Ouali en juf Majda.

Sanae Bargha

Serhat Guclu

Zita Vermesi

 

 

 

 Sashi MurliSanae OualiMajda Ayadi

 

Vakleerkrachten

Naast de groepsleerkrachten en toegevoegde leerkrachten krijgen de kinderen ook les van vakleerkrachten, specialisten ieder op hun eigen gebied. Meester Björn geeft gymles aan de groepen 1 t/m 8 en sinds januari verzorgen juf Titia en meester Thijs de muzieklessen voor de groepen 1 t/m 8. Juf Irma geeft les in beeldende vorming.

 Bjrn KeetbaasThijs Kammer

 

 

 Irma Schippers

 

Intern Begeleiders

Op onze school streven we er naar dat ieder kind zijn eigen ontwikkeling kan doormaken en daarvoor gaan we uit van de onderwijsbehoeften van kinderen. Gegevens hiervoor halen de groepsleerkrachten uit observaties, gesprekken en de analyses van de toetsen die de kinderen maken. Groepsleerkrachten worden daarbij ondersteund door de interne begeleiders. Wij hebben twee interne begeleiders: Ursula Holander voor de bovenbouw en Ellen Wabeke voor de onderbouw.

Ellen Wabeke

Ursula Hollander

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Ondersteunend personeel

Het onderwijs ondersteunend personeel, zoals de naam al zegt, ondersteunt met conciërge- en administratief werk de gang van zaken op school. Dit zijn Bahattin voor diverse taken en Willem-Jan voor de administratie. 

Bahattin Karahan

 

 

 

 

 

  

Voorschoolpeutergroepen

Kinderen zijn bij ons vanaf 2 1/2 jaar welkom in een van de Voorschoolpeutergroepen. Er is een nauwe samenwerking tussen de voorschoolpeuterleidster en de groepen 1 en 2; in al deze groepen wordt gewerkt met het programma Piramde waardoor er voor kinderen een doorgaangde leerlijn is.

De leidsters van deze groepen zijn: juf Saviera, juf Perihan en juf Jane.

 

Saviera BarsatiPerihan BalasarJane Heijnis

  

 

 

De ouder- en kindadviseur

Sinds dit schooljaar is er op onze school een ouder- en kindadviseur aanwezig. De vroegere functie van schoolmaatschappelijk werk gaat hierin op. De ouder- en kindadviseur ondersteunt de school en de ouders als zij vragen hebben over het opvoeden van kinderen of als zij zich zorgen maken over hun ontwikkeling. De ouder- en kindadviseur is een nieuwe functie die volgend jaar in geheel Amsterdam ingevoerd wordt.

Op dinsdag- en donderdagochtend werkt Janine Heutink op onze school, dan kunt u kennis met haar maken en kunt u met uw vragen bij haar terecht.

 

Janine is ook bereikbaar op de volgende manieren: 

via de telefoon : 06- 39 04 82 80

en met mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.